Η διαφορά κοράκι και κοράκι.

Δεν υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ ενός κορακιού και ενός κορακιού. Και τα δύο είδη πουλιών ανήκουν στο ίδιο γένος Ravens της οικογένειας Vranov. Εκτός από το ίδιο το Κοράκι και το Μαύρο Κοράκι, στην οικογένεια των Κορακιών υπάρχουν το Αυστραλιανό Κοράκι και το Χαβανέζικο Κοράκι, το Λευκό λαιμό Κοράκι και το Γκουάμ Κοράκι και Ρουκ. Perhapsσως η αρχή με την οποία ένα είδος ζώων ονομαζόταν κοράκι ή κοράκι εξαρτιόταν από την ιδιοτροπία ενός συγκεκριμένου ορνιθολόγου, συντάκτη βιβλίου αναφοράς ή μεταφραστή.

Raven

Raven... Το λατινικό όνομα είναι Corvus corax. Το κοράκι είναι το μεγαλύτερο πουλί της τάξης των Passeriformes. Στις παραμέτρους του σώματος των πτηνών εκδηλώνεται ο σεξουαλικός διμορφισμός των ζώων. Το μήκος του θηλυκού δεν υπερβαίνει τα 60 cm, το μήκος του σώματος του αρσενικού φτάνει τα 65 cm. Το βάρος του αρσενικού κυμαίνεται μεταξύ 1000-1560 g, τα σεξουαλικά ώριμα θηλυκά ζυγίζουν από 800 έως 1300 g. Το άνοιγμα των φτερών ενός ενήλικου ζώου φτάνει το ενάμιση μέτρο.

Raven

Το χρώμα του καλύμματος του φτερού του κορακιού είναι μονότονο μαύρο, με μια ελαφρώς γαλαζωπή απόχρωση. Τα νεαρά πουλιά στερούνται αυτής της υπερχείλισης. Η ίριδα και το ράμφος είναι μαύρα. Το ίδιο το ράμφος είναι αρκετά ισχυρό και αιχμηρό. Τα νύχια είναι τα ίδια - μπορούν να κρατήσουν θήρα ίση με το μισό βάρος του πουλιού. Η ουρά έχει σχήμα σφήνας.

Το πουλί κινείται επιδέξια στο έδαφος και πριν από την απογείωση αναγκάζεται να κάνει μερικά άλματα. Η πτήση ενός κοράκι είναι παρόμοια με αυτή των αρπακτικών πτηνών και όχι των περαστικών πτηνών.

Τα πουλιά ζουν έως και 70 χρόνια, ζευγαρώνουν ισόβια και είναι γονείς που νοιάζονται. Τα κοράκια είναι ευρέως διαδεδομένα στο βόρειο ημισφαίριο, στην επικράτεια της Ευρασίας και της Βόρειας Αμερικής, εκτός από τις φυσικές ζώνες του ισημερινού και υποσημεριανού τύπου κλίματος.

Μαύρος Κόρακας

Μαύρος Κόρακας. Το λατινικό όνομα είναι Corvus corone. Μέσα στο είδος, έχουν κρυσταλλωθεί 4 υποείδη: το κοινό κοράκι με κουκούλα, το ανατολικό κοράκι με κουκούλα, το κοινό μαύρο κοράκι και το ανατολικό μαύρο κοράκι. Όλα τα υποείδη ζουν μόνο στο έδαφος της ηπείρου της Ευρασίας, εκτός από τα τροπικά γεωγραφικά πλάτη.

Μαύρος κόρακας

Το χρώμα του φτερού ενός κόρακα είναι μαύρο με πρασινωπό-μοβ απόχρωση. Το ράμφος, τα μάτια και τα πόδια του πουλιού είναι μαύρα. Το κοράκι με κουκούλα έχει γκρι σώμα με μαύρα φτερά και κεφάλι. Το μήκος του σώματος του πουλιού κυμαίνεται από 48 έως 56 εκ. Υπάρχουν αλβίνων κοράκια. Τα κοράκια προτιμούν να ζουν μόνα τους ή με τη «σύντροφο ψυχής» τους, κάτι που δεν αλλάζουν σε όλη τους τη ζωή.

Τα κοράκια χτίζουν ένα ζευγάρι φωλιές και τις αλλάζουν κάθε λίγα χρόνια. Το θηλυκό επωάζει αυγά μόνη της. Μετά από 18 ημέρες, εκκολάπτονται περίπου 5 νεοσσοί. Σε ένα μήνα, τα κοράκια είναι έτοιμα να μάθουν να πετούν. Υπάρχουν περιπτώσεις όταν οι μεγάλοι νεοσσοί ενός παλιού γόνου βοηθούν τους γονείς να ταΐσουν νεοσσούς ενός νέου γόνου.

Τα κοράκια είναι παμφάγα και αρπακτικά. Τρώνε τα πάντα, από σιτηρά και σκουλήκια μέχρι αυγά και γκόμενα κάποιου άλλου. Τα πουλιά έχουν υψηλό επίπεδο ευφυΐας. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι έχουν αφηρημένη σκέψη.

Συμπεράσματα TheDifference.ru

  1. Η κύρια διαφορά μεταξύ των πτηνών είναι η μάζα και το μήκος του σώματος του ζώου. Το κοράκι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το μέγεθος και το βάρος των μαύρων κορακιών.
  2. Ο δεύτερος δείκτης είναι η κατανομή. Η περιοχή κατανομής του κόρακα υπερβαίνει αυτήν του κόρακα.
.